Poznajcie nasze menu lunchowe na okres 19.04-23.04
Poniedziałek
- Rosół z makaronem
- Krem z buraka z serem feta (vege)
- Panierowane stripsy z kurczaka z frytkami i sałatą lodową z orzechami, i dresingiem musztardowym
- Tagliatelle z plastrami wołowiny, pieczarką, cukinią i sosem na bazie porto
- Kotleciki warzywne podane na czarnej soczewicy z miętą i sosem pomidorowym (vege)
- Gnocchi z brokułem w sosie serowo- szpinakowym
- Żeberka wieprzowe z ziemniakami pieczonymi i surówką z czerwonej kapusty
- Fish burger z sosem tatarskim, rukolą, pomidorem, czerwoną cebulą i ogórkiem (Frytki i sałatka colesław + 4zł)
Wtorek
- Zupa pieczarkowa
- Krem z białych warzyw(vege)
- Rosół z makaronem
- Tradycyjne gołąbki z sosem pomidorowym i puree koperkowym
- Grillowana pierś z indyka z frytkami i tzatzykami Risotto grzybowe z grzybami shitake i wędzonym tofu (vege)
- Gnocchi z brokułem w sosie serowo- szpinakowym
- Żeberka wieprzowe z ziemniakami pieczonymi i surówką z czerwonej kapusty
- Fish burger z sosem tatarskim, rukolą, pomidorem, czerwoną cebulą i ogórkiem (Frytki i sałatka colesław + 4zł)
Środa
- Ukraińska Solianka
- Rosół z makaronem
- Krem pomidorowy (vege)
- Czebureki- kukaskie pierogi z mięsem w bulionie
- Kotlet po szwajcarsku z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej
- Farfale w pesto z cukinią, pomidorem secchi, porem i serem feta (vege)
- Gnocchi z brokułem w sosie serowo- szpinakowym
- Żeberka wieprzowe z ziemniakami pieczonymi i surówką z czerwonej kapusty
- Fish burger z sosem tatarskim, rukolą, pomidorem, czerwoną cebulą i ogórkiem (Frytki i sałatka colesław + 4zł)
Czwartek
- Barszcz ukraiński
- Zupa cebulowa (vege)
- Rosół z makaronem
- Kurczak teryiaki z warzywami i spaghetti
- Bitka wieprzowa w sosie pieczarkowym z kluskami śląskimi i buraczkami zasmażanymi
- Kaszotto z warzywami i ciecierzycą (vege) Gnocchi z brokułem w sosie serowo- szpinakowym
- Żeberka wieprzowe z ziemniakami pieczonymi i surówką z czerwonej kapusty
- Fish burger z sosem tatarskim, rukolą, pomidorem, czerwoną cebulą i ogórkiem (Frytki i sałatka colesław + 4zł)
Piątek
- Tradycyjny kapuśniak
- Krem z kalafiora (vege)
- Rosół z makaronem
- Pierogi ze szpinakiem
- Fish & Chips- panierowana ryba z frytkami, sosem czosnkowym i surówką z kapusty kiszonej
- Schab zapiekany z warzywami i serem podany z frytkami i sosem czosnkowym
- Pierogi ze szpinakiem (vege)
- Gnocchi z brokułem w sosie serowo- szpinakowym
- Żeberka wieprzowe z ziemniakami pieczonymi i surówką z czerwonej kapusty
- Fish burger z sosem tatarskim, rukolą, pomidorem, czerwoną cebulą i ogórkiem (Frytki i sałatka colesław + 4zł)
Zestaw: zupa + danie główne 19zł- ilość zestawów ograniczona
Zamówienia i szczegóły:
Cena zestawu 19zł Cena opakowań na wynos: 2zł
Zamówienia telefoniczne: 533 075 020.
Zamówienia na miejscu: Hotel Porto, 97-500 Radomsko, ul. Portowa 14-20.
Gramatura potraw: dania główne 400-550g, zupy 400ml.
Dostawy realizujemy na terenie miasta Radomsko oraz w innych wybranych strefach +4zł.
Przy zamówieniach powyżej 50zł dostawa w strefie gratis.
Poza menu lunchowym dostępne są wszystkie dania z karty menu - szukaj ich w zakładce menu.
Wystawiamy faktury Vat/ Abonament na 10 lunchy 180zł (ważny 30 dni)– zapytaj obsługę.
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz