Zamknij

Jedzenie na wynos i z dostawą w Radomsku: menu lunchowe od 19 kwietnia. Życzymy pysznego tygodnia!

08:46, 19.04.2021 Igers Crowd Aktualizacja: 08:47, 19.04.2021
Skomentuj fot: Restauracja Portofine, Hotel Porto fot: Restauracja Portofine, Hotel Porto

Poznajcie nasze menu lunchowe na okres 19.04-23.04

Poniedziałek

  • Rosół z makaronem
  • Krem z buraka z serem feta (vege)
  • Panierowane stripsy z kurczaka z frytkami i sałatą lodową z orzechami, i dresingiem musztardowym
  • Tagliatelle z plastrami wołowiny, pieczarką, cukinią i sosem na bazie porto
  • Kotleciki warzywne podane na czarnej soczewicy z miętą i sosem pomidorowym (vege)
  • Gnocchi z brokułem w sosie serowo- szpinakowym
  • Żeberka wieprzowe z ziemniakami pieczonymi i surówką z czerwonej kapusty
  • Fish burger z sosem tatarskim, rukolą, pomidorem, czerwoną cebulą i ogórkiem (Frytki i sałatka colesław + 4zł)

Wtorek

  • Zupa pieczarkowa
  • Krem z białych warzyw(vege)
  • Rosół z makaronem
  • Tradycyjne gołąbki z sosem pomidorowym i puree koperkowym
  • Grillowana pierś z indyka z frytkami i tzatzykami Risotto grzybowe z grzybami shitake i wędzonym tofu (vege)
  • Gnocchi z brokułem w sosie serowo- szpinakowym
  • Żeberka wieprzowe z ziemniakami pieczonymi i surówką z czerwonej kapusty
  • Fish burger z sosem tatarskim, rukolą, pomidorem, czerwoną cebulą i ogórkiem (Frytki i sałatka colesław + 4zł)

Środa

  • Ukraińska Solianka
  • Rosół z makaronem
  • Krem pomidorowy (vege)
  • Czebureki- kukaskie pierogi z mięsem w bulionie
  • Kotlet po szwajcarsku z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej
  • Farfale w pesto z cukinią, pomidorem secchi, porem i serem feta (vege)
  • Gnocchi z brokułem w sosie serowo- szpinakowym
  • Żeberka wieprzowe z ziemniakami pieczonymi i surówką z czerwonej kapusty
  • Fish burger z sosem tatarskim, rukolą, pomidorem, czerwoną cebulą i ogórkiem (Frytki i sałatka colesław + 4zł)

 

Czwartek

  • Barszcz ukraiński
  • Zupa cebulowa (vege)
  • Rosół z makaronem
  • Kurczak teryiaki z warzywami i spaghetti
  • Bitka wieprzowa w sosie pieczarkowym z kluskami śląskimi i buraczkami zasmażanymi
  • Kaszotto z warzywami i ciecierzycą (vege) Gnocchi z brokułem w sosie serowo- szpinakowym
  • Żeberka wieprzowe z ziemniakami pieczonymi i surówką z czerwonej kapusty
  • Fish burger z sosem tatarskim, rukolą, pomidorem, czerwoną cebulą i ogórkiem (Frytki i sałatka colesław + 4zł)

Piątek

  • Tradycyjny kapuśniak
  • Krem z kalafiora (vege)
  • Rosół z makaronem
  • Pierogi ze szpinakiem
  • Fish & Chips- panierowana ryba z frytkami, sosem czosnkowym i surówką z kapusty kiszonej
  • Schab zapiekany z warzywami i serem podany z frytkami i sosem czosnkowym
  • Pierogi ze szpinakiem (vege)
  • Gnocchi z brokułem w sosie serowo- szpinakowym
  • Żeberka wieprzowe z ziemniakami pieczonymi i surówką z czerwonej kapusty
  • Fish burger z sosem tatarskim, rukolą, pomidorem, czerwoną cebulą i ogórkiem (Frytki i sałatka colesław + 4zł)

Zestaw: zupa + danie główne 19zł- ilość zestawów ograniczona

Pełne menu: www.facebook.com/portofineradomsko/menu/

Zamówienia i szczegóły:

Cena zestawu 19zł Cena opakowań na wynos: 2zł

Zamówienia telefoniczne: 533 075 020.

Zamówienia na miejscu: Hotel Porto, 97-500 Radomsko, ul. Portowa 14-20.

Gramatura potraw: dania główne 400-550g, zupy 400ml.

Dostawy realizujemy na terenie miasta Radomsko oraz w innych wybranych strefach +4zł.

Przy zamówieniach powyżej 50zł dostawa w strefie gratis.

Poza menu lunchowym dostępne są wszystkie dania z karty menu - szukaj ich w zakładce menu.

Wystawiamy faktury Vat/ Abonament na 10 lunchy 180zł (ważny 30 dni)– zapytaj obsługę.

(artykuł sponsorowany)
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%