Zamknij

Co na obiad od 12 kwietnia? Na wynos i z dowozem w Radomsku. Przedstawiamy menu lunchowe

09:28, 12.04.2021 Hotel Porto / Restauracja Portofine Aktualizacja: 10:04, 12.04.2021
Skomentuj Fot: Restauracja Portofine w Radomsku Fot: Restauracja Portofine w Radomsku

Poznajcie nasze menu lunchowe na okres 12.04-16.04

Życzymy Wam przepysznego tygodnia

Zestaw: zupa + danie główne 19zł- ilość zestawów ograniczona

Pełne menu: www.facebook.com/portofineradomsko/menu/

Poniedziałek

Rosół z makaronem

Krem grzybowy z grzanką(vege)

Placki po cygańsku z wędzonką i warzywami

Pieczeń z karczku z kluską śląską, sosem pieczeniowym i surówką z czerwonej kapusty

Cukinia faszerowana kaszą bulgur i warzywami, zapieczona serem (vege)

Burger z mostkiem wołowym, konfiturą z czerwonej cebuli, pomidorem, sałatą, ogórkiem konserwowym i sosem 1000 wysp
(Frytki i sałatka colesław + 4zł)

Enchiladas z kurczakiem, sosem adobo negro i kwaśną śmietaną Penne z grillowanym kurczakiem, pieczarkami i porem w sosie serowym

Wtorek

Zupa ogórkowa Krem z dyni z olejem sezamowym (vege)

Rosół z makaronem Grillowana pierś kurczaka z mozzarellą i pomidorem podana z frytkami i sałatką colesław

Kotlety mielone z tzatzykami i puree koperkowym

Gnocchi w sosie brokułowo serowym (vege) Burger z mostkiem wołowym, konfiturą z czerwonej cebuli, pomidorem, sałatą, ogórkiem konserwowym i sosem 1000 wysp (Frytki i sałatka colesław + 4zł)

Enchiladas z kurczakiem, sosem adobo negro i kwaśną śmietaną

Penne z grillowanym kurczakiem, pieczarkami i porem w sosie serowym

Środa

Pomidorowa z ryżem Rosół z makaronem

Krem z pora i ziemniaka (vege) Dewolaj z ziemniakami pieczonymi i surówką z białej kapusty

Pieczonka myśliwska z sosem czosnkowym i ogórkiem kiszonym Spaghetti Aglio Olio z chili (vege)

Burger z mostkiem wołowym, konfiturą z czerwonej cebuli, pomidorem, sałatą, ogórkiem konserwowym i sosem 1000 wysp (Frytki i sałatka colesław + 4zł)

Enchiladas z kurczakiem, sosem adobo negro i kwaśną śmietaną

Penne z grillowanym kurczakiem, pieczarkami i porem w sosie serowym

Czwartek

Grochówka Zupa kalafiorowa (vege)

Rosół z makaronem

Kotlety z mielonego indyka z ziołami i mozzarellą podane z puree koperkowym i mizerią

Żeberka w sosie rozmarynowym podane z puree paprykowym i surówką z kapusty pekińskiej

Nalesniki z duszonymi pieczarkami, cebulą i sosem beszamelowym (vege)

Burger z mostkiem wołowym, konfiturą z czerwonej cebuli, pomidorem, sałatą, ogórkiem konserwowym i sosem 1000 wysp
(Frytki i sałatka colesław + 4zł)

Enchiladas z kurczakiem, sosem adobo negro i kwaśną śmietaną

Penne z grillowanym kurczakiem, pieczarkami i porem w sosie serowym

Piątek

Zupa rybna Włoskie minestrone (vege)

Rosół z makaronem

Grillowany schab z frytkami i surówką

Rybne curry z ryżem i warzywami orientalnymi

Wege burrito w tortilli, sos adobo negro, zapiekane serem (vege)

Burger z mostkiem wołowym, konfiturą z czerwonej cebuli, pomidorem, sałatą, ogórkiem konserwowym i sosem 1000 wysp
(Frytki i sałatka colesław + 4zł)

Enchiladas z kurczakiem, sosem adobo negro i kwaśną śmietaną

Penne z grillowanym kurczakiem, pieczarkami i porem w sosie serowym

Zamówienia i szczegóły:

Cena zestawu 19zł Cena opakowań na wynos: 2zł

Zamówienia telefoniczne: 533 075 020.

Zamówienia na miejscu: Hotel Porto, 97-500 Radomsko, ul. Portowa 14-20.

Gramatura potraw: dania główne 400-550g, zupy 400ml.

Dostawy realizujemy na terenie miasta Radomsko oraz w innych wybranych strefach +4zł.

Przy zamówieniach powyżej 50zł dostawa w strefie gratis.

Poza menu lunchowym dostępne są wszystkie dania z karty menu - szukaj ich w zakładce menu.

Wystawiamy faktury Vat/ Abonament na 10 lunchy 180zł (ważny 30 dni)– zapytaj obsługę.

(artykuł sponsorowany)
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%