Poniedziałek 08.02
Zupa jarzynowa (vege)
Bulion wołowy z mięsem i lanymi kluskami (LU)
HIT- Gołąbki z ryżem i mięsem mielonym, sos pomidorowy, ziemniaki
Bitka wieprzowa w sosie pieczeniowym, kopytka, surówka z czerwonej kapusty
Gołąbki warzywne z sosem grzybowym i ryżem (vege)
Wtorek 09.02
Zupa strogonow
Wegańskie curry z ciecierzycą (vege)
HIT- Udko faszerowane pieczarkami i cukinią z ziemniakami i surówką z białej kapusty
Filet drobiowy faszerowany serem feta i szpinakiem, ziemniaki gratin, surówka z pomidora i cebuli
Kotleciki warzywne z ryżem i warzywami (vege)
Środa 10.02
Zupa rybna z koprem włoskim
Krem kalafiorowo- orzechowy (vege)
HIT- Pielmieni z kwaśną śmietaną
Skrzydełka z kurczaka w sosie BBQ, frytki, surówka colesław
Spaghetti z pesto bazyliowym i wędzonym tofu (vege)
Czwartek 11.02
Domowa zupa pomidorowa z ryżem
Wegetariańska zupa ogórkowa (vege)
HIT- Żeberka pieczone, kugiel ziemniaczany, kapusta kiszona
Spaghetti z kurczakiem w sosie śmietanowym
Naleśnik z warzywami w sosie pomidorowym (vege)
Piątek 12.02
Regionalna Radomszczańska zalewajka
Krem z ciecierzycy (vege)
HIT- Fish & Chips- panierowana ryba z frytkami i surówką z białej kapusty
Cukinia faszerowana mięsem mielonym zapieczona serem, jaglanka pomidorowa
Cukinia faszerowana warzywami i zapieczona serem, jaglanka pomidorowa (vege)
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz